26 Ağustos 2014 Salı

Gazete iş ilanları

Günümüzde artık evde yapılacak nikah şekeri işi, kına paketleme ve yazı yazma işi gibi işler bile gazete ilanları ile verilebilmekte. Bu tarz ek işler için başvurmak istiyorsanız panelbasvuru@gmail.com a mail atınız.

Bursa gazeteleri arasında olay gazetesi çok rağbet görmekte ve bursanın en meşhur hemen herkesce bilenen gazetesidir olay gazetesi. Bursalılara ulaşmak için olay gazetesi iş ilanları vermek gerekir.

http://is-arayanlar.net/is-ilanlari/olay-gazetesi-is-ilanlari/

Diğer tüm gazeteler için özellikle sabah gazetesi sarı sayfalar için bakmanız gereken iş arayanlar sitesi kategorisi sarı sayfalar iş ilanları sayfasıdır. Sarı sayfalar sadece eleman ihtiyacı için değil diğer yüm ilanlar içinde bir kaynak sayfadır.
http://is-arayanlar.net/is-ilanlari/sari-sayfalar-is-ilanlari/

Bazen şehir gazeteleri  yani yerel gazeteler normal gazetelere göre daha çok ziyaretçi çekebilmekte amaa yönelik ilanlara cevap daha doğru gelmektedir. Bu tarz bir eğiliminiz varsa hedef kitlesini tutturmak için yerek gazetelere bakınız
http://is-arayanlar.net/is-arayanlar/batman-gazetesi-is-arayanlar/

Eğer iş arıyorsanız en iyi yöntemde işkur üzerinden ilanlara bakmak olacaktır.İşkur’da kaydınızı tamamladıktan sonra size uygun iş olursa, sizi arayarak yönlendireceklerdir. Başvurunuzun ardından size verilen işkur kayıt belgesini saklamanız gerekiyor.Ayrıca, size uygun bir iş olup olmadığını öğrenmek için ALO 180 danışma hattını da arayabilirsiniz.

http://is-arayanlar.net/2013/iskur-kayit-belgesi/